top of page

Corona

Lieve mensen,

Vanochtend toen ik wakker werd hoorde ik de vogels fluiten, de zon kwam binnen en begon een prachtige dag. Toen vond ik het toch een gekke gewaarwording dat we op dit moment in zo'n rare situatie zitten.

Gisteren heb ik de bruidsparen die ik de komende drie weken voor lessen heb ingepland allemaal gebeld en geappt. Even checken wat voor iedereen de situatie met zich mee brengt en of iedereen gezond en veilig is. Sommige bruiloften gaan, zoals gevreesd, niet meer door op de geplande datum en dat doet met toch veel. Andere bruidsparen zitten nog vol in twijfel en onzekerheid of hun meest speciale dag niet ook afgelast wordt. Geen fijne situatie als je eigenlijk van de voorbereidingen wilt genieten. Maar ik hoor ook veel sterkte, positiviteit en heel veel motivatie. We gaan gewoon door of schuiven lessen op.

Vooralsnog kunnen de privélessen met aangepaste maatregelen gewoon doorgaan, daar kan ik in elk geval geruststelling in bieden. Maar het blijft toch kijken van dag tot dag. En hierdoor voel ik als ondernemer natuurlijk ook de onzekerheid.


Daar tegenover staan ook zo mooie ontwikkelingen die ik opmerk bij zowel branchecollega’s, mede-dansdocenten, buren en vrienden. De hele situatie maakt ook veel inspiratie en creativiteit los, schept solidariteit en inlevingsvermogen.

Ook al moeten we ruimtelijk meer afstand van elkaar houden nu, toch laten we ons niet kisten. Sterker nog: ik merk aan op alle fronten dat er gehoor wordt gegeven aan de oproep om lief voor elkaar zijn en voor elkaar zorgen. Corona schept dus ergens ook weer nieuwe verbindingen.


Aan alle paren wil ik vragen: doe samen een dansje thuis en als je het durft, deel em met de rest van de wereld. Dan dans ik met jullie mee en wie weet wie nog meer.


Life is so much better when you dance together.

Liefs, Annika

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page