top of page

Jullie openingsdans op (de) maat!

Ieder bruidspaar is uniek en zo ook de openingsdans die bij hen past. Wil je gewoon iets simpels of wil je er juist één keer helemaal voor gaan? Wil je liever niet alleen in de spotlights staan of juist wél? Vind je jezelf een houten plank, een stijve hark of a-ritmisch? Dan ben ik de oplossing!
Hebben jullie samen al vele jaren danservaring of zit er juist een groot ervaringsverschil tussen jou en je partner? Geen probleem! Ik ben de schakel tussen jullie dansniveaus. Ik pas de snelheid en het niveau aan het (bruids)paar en de persoonlijke situatie aan.

Wil je een bijzondere openingsdans om je gasten écht versteld te doen staan? Dan gaan we een unieke choreografie voor je creëren. Samen zoeken we muziek uit en bedenken we een concept. Naar aanleiding van jullie wensen en voorkennis met dans maak ik voor jullie ee passende choreografie.

2015_06_19_joost_renee_3060.jpg
OdizafotografieMarschavanDruuten13.jpg

Met de spoedcursus Eerste Hulp Bij Openingsdansen leer ik je in maximaal twee lessen een leuke en simpele dans op basis van schuifelen aan. Je hoeft dus geen gehele cursus te volgen, want ‘EHBO’ biedt de basis om op je eigen feest op de dansvloer te schitteren!

Wil je met een groep een show neerzetten, dan zijn er diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld een flashmob, een dans met de meiden of met de vriendenclub. In een dagdeel leer ik jullie een laagdrempelige dans aan en in een generale repetitie zetten we de puntjes op de i.

def-bewerkt-5.jpg
def-bewerkt-4_edited.png

Een geweldige aanvulling of juist een alternatief voor de openingsdans met z’n tweeën is deze trouwgasten workshop. Om jullie feest in gang te zetten breng ik alle gasten op de dansvloer samen en leer ik jullie in een kwartiertje een gemakkelijke maar leuke choreografie aan.

 

Dit is een van de mogelijkheden, heb je zelf ideeën dan is dat zeker bespreekbaar.

Groepsles en workshop

Alleen beschikbaar bij voldoende interesse

Vanaf november gaat Danszinnig ook in groepsverband lessen geven. Er zijn twee mogelijkheden: een EHBO-cursus van drie weken en de workshop DIY-openingsdans.

bottom of page