top of page
Dansen 3.jpg

Danszinnig in Business

De ervaring die ik opdeed met bruidsparen en groepen zet ik inmiddels ook in voor bedrijven waar ik dansworkshops verzorg voor teamuitjes en heidagen.

Ik help teamleden in bedrijven beter en duidelijker met elkaar te communiceren en door middel van dans, beweging en non-verbale communicatie een betere samenwerking te bevorderen. Om veel plezier met elkaar te hebben en tegelijk de teamband te versterken.

 

Dansen als vorm van teambuilding

Dansen is bij uitsteek een communicatiemiddel tussen verschillende generaties, collega's en verschillende belevingswerelden. Door mijn Bachelor of Social Work heb ik geleerd hoe ik mensen effectief kan begeleiden en coachen, hoe ik groeiprocessen op gang breng en individuen en groepen op hun gemak kan laten bewegen.

  • Ik verbind mensen door dans waarbij ze zichzelf en elkaar beter leren kennen.

  • Ik moedig mensen aan om gek te doen en zo even los te komen van de sleur.

  • Ik creëer een gevoel van vrijheid en tevredenheid waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt.

"Annika heeft goed in de gaten wat kan en past en wat niet en dat wordt vervolgens in de dans verwerkt. We kunnen het iedereen aanraden. Alleen de voorpret is al de moeite waard."

Zo heb ik voor Rituals Benelux een teambuilding begeleid voor 250 storemanagers. In 3 groepen heb ik hen een Flashmob aangeleerd. Voor elke groep had ik 30 minuten tijd. Ze ontdekten dat iedereen kan dansen, als je een beetje weet hoe je ritme en plezier kan vinden. Ik zorg voor goede sfeer en leuke moves. Aan het einde hebben we de dans met de hele groep gedaan en was het een enorm succes.

 

"Half februari hebben wij tijdens het avondprogramma van ons evenement een flashmob workshop gekregen van Annika. Met enorm veel energie, enthousiasme en humor kreeg ze de gehele groep van 250 man mee. De glimlachen op alle gezichten waren het bewijs van een zeer geslaagde avond. Annika, nogmaals dank voor een fantastische avond!" Jessica H. van Rituals Benelux

Willen jullie een luchtige teambuildingsactiviteit om elkaar beter te leren kennen, beter te “zien” en samen te werken om een gemeenschappelijk resultaat te bereiken? Doe dan een teamdans.

 

Deze activiteit van doet beroep op de creativiteit en de communicatievaardigheid van de medewerkers. Het bevorderd het saamhorigheidsgevoel zorgt voor een positieve sfeer. 

Annika-RvMfotografie_edited.jpg

Ieder bruidspaar is uniek en zo ook de openingsdans die bij hen past. Wil je gewoon iets simpels of wil je er juist één keer helemaal voor gaan? Wil je liever niet alleen in de spotlights staan of juist wél? Vind je jezelf een houten plank, een stijve hark of a-ritmisch? Dan ben ik de oplossing!
Hebben jullie samen al vele jaren danservaring of zit er juist een groot ervaringsverschil tussen jou en je partner? Geen probleem! Ik ben de schakel tussen jullie dansniveaus. Ik pas de snelheid en het niveau aan het (bruids)paar en de persoonlijke situatie aan.

930photoyou_edited.jpg

Bij een bedrijfsdag of een training bied ik een korte workshop waardoor iedereen goede zin krijgt. Even plezier hebben met elkaar, even nieuwe energie opdoen.

Ik sleep iedereen op een enthousiaste manier de vloer op en leer iedereen in zo'n 15 à 20 minuten een laagdrempelige en vrolijke dans aan. De muziek mag je van tevoren zelf kiezen, als het maar een lekker up-tempo nummer is. Echt een aanrader! 

bottom of page