top of page

“Een openingsdans door Annika Palm is een beleving, aangevuld met veel humor, vakkundigheid, met passie voor dans en voor de liefde!”

Annika Palm 

Dansdocente & Choreografe

Ik heb een credo: Het leven is een feestje waarin gedanst mag worden! Hoeveel mooier kan het worden dan voor het meest bijzondere feest in jullie leven de openingsdans te mogen maken?

 

Mijn passie voor de dans en de liefde gecombineerd met mijn jarenlange ervaring en brede vakkennis in de verschillende dansstijlen zorgen ervoor dat ik voor elk koppel een passende dans kan creëren. Deze stel ik samen op basis van de ervaring en de wensen van beide partners. Tijdens de lessen neem ik vervolgens ruim de tijd om de passen ontspannen uit te leggen en aan te passen als ik merk dat dat nodig is. Als beide partners het leuk vinden en ervan genieten ziet het er automatisch goed uit op de dansvloer.

 

Mijn overtuiging: Iedereen kan dansen en iedereen kan ervan genieten! Want dansen is meer dan alleen bewegen. Het is namelijk ook een manier van communicatie. Zo kan ik mijn achtergrond als Bachelor of Social Work inzetten om dans als middel te gebruiken mensen bij elkaar te brengen. Soms lijkt het alsof er verschillende danstalen worden gesproken, vooral als het gaat om leiden en volgen. Ik ben daarin dan de vertaler die beiden bij elkaar brengt. Gelukkig is de danstaal best snel te leren. 

Mijn kanaal
Nu bekijken

Prijzenkast

Danszinnig is door de Benelux Business Award uitgeroepen tot de *Best Wedding Dance Lesson Provider* van 2019!

DZ-IGpost0410V4.jpg
bottom of page