top of page

do 14 nov

|

Oriëntaalse Dansstudio Nijmegen

Workshop: DIY-openingsdans | Danszinnig.nl

Leer hoe jullie zelf een romantische openingsdans voor jullie trouwfeest in elkaar kunnen zetten.

Onze excuses, maar deze workshop zit helaas al vol
Bekijk de andere workshops
Workshop: DIY-openingsdans | Danszinnig.nl
Workshop: DIY-openingsdans | Danszinnig.nl

Tijd en locatie

14 nov 2019, 20:00 – 22:00

Oriëntaalse Dansstudio Nijmegen, Waalbandijk 10e, 6541 AJ Nijmegen, Netherlands

Over het evenement

Hoe zet je zelf een leuke maar gemakkelijke openingsdans in elkaar? Waar moet je op letten met betrekking tot de muziekkeuze? Annika geeft jullie in deze workshop handvatten en tips om een Do-It-Yourself Openingsdans op de dansvloer te kunnen brengen. De kosten (50 euro) zijn uiteraard per koppel. In totaal is er plek voor maximaal 10 koppels. 

Schikt de 14de jullie niet? Laat het weten, want bij genoeg interesse wordt een tweede workshop ingepland, t.w. de 21ste of de 28ste. 

Extra optie: jullie kunnen je ook aanmelden voor de terugkomdag in januari om voor de door jullie zelfgemaakte dans feedback te ontvangen. De kosten voor de cursusdag plus terugkomdag zijn 80 euro.

De tickets zijn per koppel waarmee je je kunt aanmelden voor de cursus (klik na een keuze voor het aantal -1- op 'uitchecken') en vul daarna jullie gegevens in. Betaling geschied via een factuur die twee weken voorafgaand aan de workshop per mail wordt verstuurd, niet via de website dus.

Tickets

 • Workshop Ticket

  Dit is het bewijs van jullie inschrijving voor de workshop DIY-openingsdans. De betaling geschied via een factuur die je twee weken voorafgaand aan de workshop zal ontvangen. Data: 14 november 2019 Locatie: Oriëntaalse Dansstudio Nijmegen aan de Waalbandijk 10e in Nijmegen

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Combi Workshop + Terugkomdag

  Dit is het bewijs van jullie inschrijving voor de groepsworkshop DIY-openingsdans. De betaling geschied via een factuur die je twee weken voorafgaand aan de cursus zal ontvangen. Data: 14 november 2019 & terugkomdag in januari 2020 Locatie: Oriëntaalse Dansstudio Nijmegen aan de Waalbandijk 10e in Nijmegen

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page