top of page

do 14 nov

|

Oriëntaalse Dansstudio Nijmegen

EHBO-danscursus | Danszinnig.nl

De Eerste Hulp Bij Openingsdansen was er tot nu toe alleen maar als privéles. Nu bieden we voor het eerst een 3-weekse groepscursus aan waarin jullie de basispassen en enkele extra leuke moves leren van de meest gedanste stijlen voor openingsdans en trouwfeest. Pret gegarandeerd!

Registration is Closed
See other events
EHBO-danscursus | Danszinnig.nl
EHBO-danscursus | Danszinnig.nl

Tijd en locatie

14 nov 2019, 18:30 – 19:45

Oriëntaalse Dansstudio Nijmegen, Waalbandijk 10e, 6541 AJ Nijmegen, Netherlands

Over het evenement

In drie weken leren jullie om samen de meest voorkomende feestdansen op de dansvloer te kunnen brengen. In deze korte en leuke cursus laat Annika jullie zowel basispassen zien als ook enkele leuke moves speciaal voor de openingsdans. Pret gegarandeerd! 

De cursus is ook geschikt om een kijkje te nemen naar de verschillende mogelijkheden voor een openingsdans om vervolgens voor jullie eigen dans een richting te kunnen kiezen. 

De tickets à €75 zijn per koppel waarmee je je kunt aanmelden voor de cursus (klik na een keuze voor het aantal -1- op 'uitchecken') en vul daarna jullie gegevens in. Betaling geschied via een factuur die twee wekene voorafgaand aan de cursus per mail wordt verstuurd, niet via de website dus.

Tickets

  • EHBO-cursus

    Dit is het bewijs van jullie inschrijving voor de EHBO-groepscursus van drie lessen. De betaling geschied via een factuur die je twee weken voorafgaand aan de cursus zal ontvangen. Data: 14-21-28 november 2019 Locatie: Oriëntaalse Dansstudio Nijmegen aan de Waalbandijk 10e in Nijmegen

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page